η εταιρεια

Η Ambulance City με μακροχρόνια εμπειρία στο τομέα της υγείας και σκοπό την παροχή επείγουσας φροντίδας, σας προσφέρει  υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών .Διαθέτοντας μεγάλο στόλο ασθενοφόρων –κινητές μονάδες  νέας τεχνολογίας ,πλήρως εξοπλισμένα με νέας γενιάς μηχανήματα ,σας  προσφέρει άμεση και ασφαλή διακομιδή των ασθενών,  επειγόντων  και μη, περιστατικών  σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επανδρωμένα με πιστοποιημένους ευρωπαϊκά ,έμπειρους   διασώστες   του ΕΚΑΒ και ιατρικό προσωπικό αναλαμβάνει με συνέπεια , σεβασμό   και επαγγελματισμό την ασφαλή  και υπεύθυνη μεταφορά των ασθενών.

Η Ambulance City με τον επαγγελματισμό  και την υπευθυνότητα κέρδισε την εμπιστοσύνη των ιδιωτικών κλινικών, οίκων ευγηρίας, διαγνωστικών κέντρων ,μονάδων νεφρού  και μονάδων εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ)  με αποτέλεσμα  την άψογη  και αποτελεσματική συνεργασία.  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διαθέτουμε κλίνες σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) σε προσιτές τιμές.

Η Ambulance City βρίσκεται στις δύσκολες στιγμές δίπλα σας, προσφέροντας  σε εσάς και στα αγαπημένα  σας πρόσωπα την μέγιστη ασφάλεια και φιλική εξυπηρέτηση  24 ώρες το 24ωρο.

Call Now Button